Watzapp/ tel: 06-45636168 Mail: info@yellowmooseracing.nl

Sociaal innoveren
YMR is betrokken bij de werkplaats van Ottema & Zwart in Leeuwarden. Een plek waar mensen mee kunnen doen en werkritme en ervaring op kunnen doen. Hier vindt een belangrijk deel van onze voorbereiding plaats.

Sociaal

Samen met Ottema & Zwart bouwen we projecten zoals deze INDY MK. De basis kan een bouwpakket zijn die nog in elkaar moet. Racen spreekt tot de verbeelding en dat verbindt.


Innoveren

In combinatie met deze werkplaats ontwikkelen we een nieuw soort racewagen. Een project dat zeker heel 2020 in zijn greep houdt. De uiteindelijke sportwagen moet eenvoudig om te bouwen zijn van Benzine naar Electrisch. Basisingredienten van een Mazda mx-5 worden gebruikt. Verder op in het jaar wordt een electro-pakket gemaakt die eenvoudig in hetzelfde chassis van deze racewagen past. Basis-onderdelen komen van de Mazda.
Samen met (cross)autobouwer Smeenge uit de Groeve, Drenthe, worden dit jaar chassis en body ontwikkeld die zowel voor de bestaande aandrijving als de nieuwe elctrische aandrijving geschikt zijn.

2020 en 2021

Hoewel er op het circuit in 2020 niet zoveel gebeurt als dat we zouden willen, staan we naast het circuit niet stil. De komende jaren zullen steeds meer spannende projecten in het teken staan van sociale innovatie. Ben je nieuwsgierig naar onze activatie en participatie mogelijkheden. Neem dan gerust contact op met ons of met Ottema & Zwart, Leeuwarden.